til top

Hytte Hamarøy

Hamarøy er en innholdsrik liten hytte med en spennende takform og god takhøyde. Hytta bygges på pilarer og er enkel å plassere på skrå så vel som flate tomter. Kombinasjonen med farge i ubehandlet natur sammen med takformen som følger rytmen i landskapet, gjør at hytta passer inn i mange forskjellige landskap.

  • BRA 49,8 BRA
  • P-rom 45,8 P-rom
  • 2 soverom

Innholdsrik hytte

Hovedinngangen til hytta er plassert på den ene langsiden. Når man kommer inn i entreen har man gjennom store vindusflater og god takhøyde, god utsikt til landskapet utenfor. I forlengelse av kjøkkenet kan man lage en plassbygd sittebenk. Sittebenken kan brukes til ekstra lagringsplass og/eller ekstra soveplass. Utenfor disse store hjørnevinduene er det plassbygd bord/benk fast i fasaden. I hele oppholdsrommet vil en føle at en sitter ute i naturen, og grensen mellom ute og inne viskes ut. Det er satt inn en dør rett ved ildstedet, som gir mulighet for direkte utgang til uteområdet.

Store vindusflater

Lyset og den gode kontakten med landskapet utenfor, har en med seg både på soverommene og hems. De store soveromsvinduene rammer inn utsikten fra en annen vinkel enn i oppholdsrommet. Det er en god idé å tenke oppbevaring under sengene.

Hems til ekstra oppbevaring eller soveplasser

Hemsen rommer mulighet for ekstra soveplasser eller ekstra lagring. Fra hemsen har du god kontakt med etasjen under, og god utsikt utover landskapet. I tillegg til godt lys fra oppholdsrommet, får du også lys fra takvinduet. Hemsen har ikke målbart areal grunnet innvendig takhøyde under 1,9 meter.

Skånsom mot terrenget

Hamarøy står på pilarer og trenger ikke stor eller planert tomt. På den måten tar hytta hensyn til naturen, landskapet og dyrelivet. Hytta er ca. 9,9 m lang og 6,0 m bred. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet